Гра Математичне Множення у Водній Гонці

    Ігри » Ігри Математика » Гра Математичне Множення у Водній Гонці

    Опис Гри:

    Любиш гонки? А що стосується множення? Тобі, можливо, здасться дивним, що два такі діаметрально протилежні питання стали в один ряд. Однак тобі все стане ясно в грі Водна Гонка Множення, в результаті якої ти і час добре проведеш, і значно поправиш свої математичні здібності.

    Отже, після запуску гри перед тобою з'явиться річка і головний герой, який вже не встигає дістатися, куди йому необхідно. Але у нього ще є час, головне, поквапитися. Тепер найцікавіше – керувати героєм ти зможеш виключно завдяки своїм знанням. По-іншому персонаж ніколи не зможе дістатися до мети.

    Щоб змусити героя рухатися, потрібно відповісти на перше питання, яке з'явиться на екрані відразу ж після запуску гейми. Але це ще не все, адже човен таким чином лише в рух прийшла. А тобі потрібно набирати швидкість, і зробити це потрібно якомога швидше.

    Далі ти побачиш інші питання, на які також потрібно надати оперативні відповіді. Чим швидше ти вирішиш задачку, тим з більшою швидкістю попливе наш герой. Примітно, що в разі надання невірної відповіді ти підводиш свого героя, адже він буде відставати від своїх суперників. Так що воруши мізками – зроби так, щоб твій підопічний прийшов до фінішу першим. Постарайся показати найкращі результати на кожному левел.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам