Гра Міньйони: Бридкий Я 2

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Міньйони: Бридкий Я 2

    Опис Гри:

    Гра Бридкий Я 2 – це продовження не тільки відомої іграшки, але і фільму. Якщо ти є фанатом озвученої картини, тобі обов'язково сподобається представлений сіквел. Приготуйся до незабутніх пригод, розроблених у форматі Три-Де. Вперед!

    З моменту запуску гри під твоє чуйне керівництво потрапляє головний герой, з яким ти напевно вже знайомий. Разом з персонажем ігрове поле заповнювати противники, яких доведеться знищувати з допомогою соку. Тобто потрібно здійснювати постріли соком за напрямом ворога шприцом. Як бачиш, не завжди негативні персонажі бувають настільки негативними – зустрічаються й гірше. І ця гра є підтвердженням цього. Ти повинен знищити всіх ворогів. При цьому прояви силу, щоб промінь не затягнув тебе на літаючу тарілку.

    Паралельно тобі належить виконати ще одне завдання – всі твої друзі в небезпеці – вони піддаються випробуванням прибульців. Так що звільнити товаришів – це чи не ключова місія в грі. Для її здійснення потрібно прокласти шлях до кнопки яскраво-помаранчевого кольору. Коли ти її натиснеш, всі твої друзі опиняться на волі. На шляху будеш зустрічати цукерки та інші солодощі – підбирай всі плюшки, тоді твоє здоров'я завжди буде знаходитися на належному рівні. Це дуже важливо в процесі подорожі. Коли побачиш механізм з соком, зроби зупинку біля нього, щоб поповнити запаси. Діючи таким чином, ти обов'язково переможеш всіх ворогів, звільниш друзів та просто чудово проведеш час у грі Бридкий Я 2.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам