Гра Прибульці: Бридкий Я

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Бридкий Я

    Опис Гри:

    Гра Бридкий Я 2 – це гейм, розроблений на основі відомого всім мульта. Тут має бути неймовірно цікаво, тому що іграшка виконана в об'ємному форматі. Якщо ви є шанувальником даної картини, приєднуйся швидше, не думаючи ні секунди більше, адже розгортається на екрані сюжет неодмінно приведе тебе в цілковитий захват, ось побачиш!

    Мета гри – боротьба з ворогами. Точніше, це навіть не мета, а процес, тому що кінцевим результатом повинна стояти твоя перемога. У качествве зброї в тебе не зовсім звичайні снаряди, а саме – сік. Щоб керувати ним, у тебе є спеціальний шприц, який попередньо слід наповнити рідиною. Далі – стріляй у ворогів і роби це без жалю і переживань, бо вороги не жартівливі.

    Зверни увагу, що тобі потрібно докласти максимум зусиль, аби погані хлопці не змогли затягнути твого героя в тарілку. Для цього вороги використовують промінь, який виходить з літального апарату прибульців. Щоб у тебе здоров'я ніколи не висихає, потрібно підбирати солодощі, які ти побачиш в процесі битви.

    Пам'ятай, що сік – справа не вічне. Тому запаси рідини потрібно постійно поповнювати. Зробити це можна за рахунок спеціальних платформ, де розташовуються каністри з соком.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам