Гра Фаворитів Гонки

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Фаворитів Гонки

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш гнати на великій швидкості, пропонуємо тобі гру Міньйони Божевільні Гонки. Міньйони – це такі створіння, які завжди потрапляють у дивні ситуації. Сьогоднішній день не є винятком – хлопці вирішили розважитися, випробувати нові емоції та враження.

    Коли змагання почалися, кожен з учасників вирішив здобути перемогу у що б то не стало. Але, наскільки тобі відомо, виграш може бути закріплено тільки за одним чоловіком. Тоді що ж робити, якщо бажаючих багато? Вихід один – намагатися, не покладаючи рук. Але наші міньйони копнули набагато глибше. Чого вони тільки не зроблять заради перемоги, навіть на хитрощі готові.

    Ти граєш за одного з поплічників, і ти повинен зробити все заради перемоги. Тут головне не способи, а кінцевий результат, тобто перемога. А для цього необхідно докласти всі зусилля. Для початку зосередься на збір бонусів, які тобі обов'язково знадобляться. Далі влаштовуй різні підступи суперників. Так, збирай шкурки від бананів і залишай їх у тому місці, де повинен пройти твій суперник. Таким чином, конкурент посковзнеться і напевно перевернеться на своїй тачці.

    Для більшого ефекту ти можеш підключати режим нітро, що забезпечить тобі ще більший розгін. В найнебезпечніших ситуаціях використовуй ракети, щоб знищити суперників. Коли ти активуєш свою зірочку, отримаєш захисний щит. Остерігайтеся перешкод – дорога кишить пухнастими поні, намагайся не врізатися в одну тварину.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам