Гра Міньйони на Логіку: Три в Ряд

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Міньйони на Логіку: Три в Ряд

    Опис Гри:

    Любиш логічні ігри? Тоді тобі однозначно варто спробувати гру Міньйони Три в Ряд. Тут є все, що тобі сподобається. Треба й мізки напружувати, і комунікувати з такими цікавими і забавними створіннями. Так що приготуйся до нестримному веселощів!

    Отже, як ти вже зрозумів, міньйони виступають головними героями і помічниками в даній іграшці. Правила гри свідчать, що тобі необхідно групувати ввірені тобі об'єкти по три навряд. Примітно. Всі об'єкти повинні бути одного і того ж кольору, інакше і в тебе нічого не вийде. Як тільки ти збудував суцільну пряму, ти помітиш, як ці міньйони покинули ігрову область. А тебе тільки цього й треба!

    Іноді тобі доведеться робити кліки на головного міньйона – їх лорда. Такі дії необхідні для того, щоб перемішати всіх інших персонажів, які залишилися в грі. Застосовуючи бомбу, можна підірвати аж до восьми каменів! Для інших справ використовуй мотузку. Яких саме? Це ти вже дізнаєшся в процесі гри. А заодно і зрозумієш, що робити з черепом, який знаходиться тут же. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам