Гра Монстр Хай 13 бажань: Френкі Штейн

    Ігри » Ігри Монстр Хай 13 бажань » Гра Монстр Хай 13 бажань: Френкі Штейн

    Опис Гри:

    Гра Школа Монстрів Френкі Штейн розповідає історію про дівчинку, в честь якої названа гра. Справа в тому, що наша підопічна поставила перед собою чергову мету – стати голлівудською зіркою. Чи вийде у неї здійснити план? На даний момент ніхто не може відповісти на це питання. Однак поставити красуню на шлях істинний цілком можливо. Як? Читай далі, щоб про все дізнатися.

    Запорука успіху кожної зірки – це яскрава харизматична зовнішність. Так, якщо харизма – це щось, що дається людям при народженні, то з яскравістю можна посперечатися. Тобто зовнішність кожної людини можна зробити і незвичайною. Саме цим ти і будеш займатися, узявши за модель Френкі Штейк. Дівчина потребує допомоги, щоб хтось допоміг їй підібрати гарний одяг, зробив макіяж і зачіску.

    Щоб тобі було легше орієнтуватися у власних успіхах, ти завжди можеш глянути ліворуч, де відображається індикатор. Ця річ показує, наскільки крут або не крут той чи інший наряд. Зрозуміло, що в даному випадку чим крутіше одяг, тим краще. Так що тепер ти можеш приступати до гри, так як вже точно знаєш, що саме від тебе вимагається. Від себе можемо лише додати, щоб ти намагалася на славу і допомогла Френкі в процесі здійснення її блакитної мрії стати зіркою вселенського масштабу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам