Гра Евер Афтер Хай: Сериз Худ Одягається

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай: Сериз Худ Одягається

    Опис Гри:

    Гра Сериз Худ Одягається розповідає історію дівчини, в честь якої названа ця гра. Наша героїня дуже скромна. І це зовсім не дивно, адже дівчинка пішла вся в маму – в Червону Шапочку. Так-так, саме з такого масштабу зіркою ти будеш проводити найближчим часом.

    Отже, виходячи зі своєї скромності, Сериз Худ ніколи не була на цій тусовці, вона ніколи не розважалася з друзями. І, як наслідок, дівчина проживає сіре і смутне життя. Хоча Сериз могла б домогтися чого завгодно. Насправді дівчинка дуже красива. Враховуючи той факт, що її батько перевертень, нашій героїні дісталися дуже незвичайні вушка, що вигідно підкреслюють екстраординарну зовнішність.

    Проте Сериз Худ навпаки ховає все це під накидкою червоного кольору, яка дісталася їй від матері. Тобі представить дуже важка задача. За рахунок експериментів із зовнішністю дівчинки потрібно довести їй, що вона справжня красуня. Цілком можливо, що Сериз буде протистояти таким діям, однак не звертай уваги ні на що, тому що саме від тебе залежить, чи стане сором'язлива сіра дівчинка привабливою дівчиною-вамп, на яку всі будуть дивитися, не відриваючи очей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам