Гра Нагодуй Монстра Піранью 4

    Ігри » Ігри Монстри » Гра Нагодуй Монстра Піранью 4

    Опис Гри:

    Що собою являє гра Feed Us 4? Це – неймовірний гейм, як по графіку, так і за сюжетної розв'язки. Тут тобі доведеться повозитися з піранью. Наскільки тобі відомо, це дуже і дуже небезпечна рибка, яка може з'їсти навіть людини. Сьогодні ти відповідаєш за транспортування піраньї в акваріумі, розробленому спеціально для цієї мети.

    Акваріум у свою чергу знаходиться в літаку. Найцікавіше полягає в тому, що тепер прийшла пора грати за рибку. Ясна річ, що піранья не хоче їхати не зрозуміло куди, так що вона докладає всіх зусиль, щоб вибратися на свободу. Для цього головний герой гри розробив спеціальний план, і коли ти його почуєш, шокової ситуації не уникнути.

    Гостросюжетний гейм починається прямо зараз. Тобі потрібно надати допомогу пиранье, щоб та змогла вибратися з ув'язнення. Мало того, необхідно дістатися до кабіни пілота, щоб пошкодити механізм управління і змусити літак впасти. Все це необхідно робити в той момент, коли літак пролітає над океаном – навіть це продумала дотепна піранья. Адже їй важливо впасти у воду, щоб продовжити там жити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам