Гра Стикмен: Захоплення Літака

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Захоплення Літака

    Опис Гри:

    Гра Стикмен Проникнення в Літак перенесе тебе в небо, де наш головний герой вже готовий приступити до здійснення своєї місії. Що ж потрібно зробити Стикмену? Неймовірно цікаве завдання надійшло сьогодні від начальства, так що приєднуйся скоріше, тобі неодмінно сподобається!

    Отже, Стикмену потрібно зробити все можливе, аби пробратися в літак, а потім дійти до кабіни пілотів, вигнати їх звідти і взяти управління літальним апаратом у свої руки. Так, завдання не з легких, скажеш ти. Однак цілком здійсненне, потрібно просто діяти акуратно і уважно.

    А ще дуже важливо, щоб тебе ніхто не помітив, адже місія, яку ти виконуєш, секретна, а літак цілодобово охороняється. У процесі гри тобі потрібно навчитися зламувати закодовані замки, шукати потрібні дані на комп'ютері та ще багато інших цікавих міні завдань треба вміти виконувати.

    Як завжди в подібних іграх, результат гейми залежить від того, як ти поступиш в певний момент. Тобто ти сам впливаєш на розвиток сюжетної лінії. Те ж саме можна сказати і про результат. Провалиш ти місію або ж вдало її виконаєш? Починай грати, щоб отримати відповіді на ці питання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам