Гра Стикмен: Пограбування Міського Банку

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Пограбування Міського Банку

    Опис Гри:

    Гра Стикмен Пограбування Банку повинна тобі сподобається, якщо ти любиш фільми і гейми в подібному жанрі. Сьогодні Стикмен вирішив знову вкрасти щось, і його вибір припав на банк. І справді, де ще можна відшукати таке місце, яке зберігало б стільки грошей? Загалом, міський банк знаходиться під загрозою, і саме ти уявляєш собою цю загрозу.

    Ясна річ, що такий заклад знаходиться під постійною охороною поліції. Як же обійти охорону і потрапити в сховище? Здається, ніби будівля абсолютно неприступно, але чи так це насправді? Потрібно перевірити, адже інакше складно знайти відповіді на поставлені питання.

    Опинившись біля стін банку, можна перевірити арсенал Генрі. Отже, виявилося, що хлопець непогано підготувався. В запасі є і таран, і лазерний бур, і лопату, і вибухівка. А ще мішок, куди можна було б скласти вкрадені гроші. Як видно, наш герой налаштований цілком оптимістично. В залежності від того, як ти поступиш на самому початку гри буде розгортатися сюжет. Головне, щоб сюжетна лінія підвела тебе прямо до сейфа, але при цьому потрібно залишатися абсолютно непоміченим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам