Гра Невинний Стикмен: Втеча з В'язниці

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Невинний Стикмен: Втеча з В'язниці

    Опис Гри:

    У грі Стикмен Втечу з В'язниці ти знайомишся з хлопцем, якого звуть Генрі. Наш герой був засужен не по справедливості. І він отримав термін. Виходить, що персонаж знаходиться зараз за ґратами через помилки. Це неможливо навіть уявити в самому страшному сні, тому що термін йому доведеться відбувати до кінця своїх днів.

    Добре, що у нього є чудові друзі і скоро День народження. Товариші передали йому у в'язницю торт, але не звичайна солодкість це виявилася. Як і водиться у фільмах про втечі з в'язниці, в торті наш герой знайшов несподіваний сюрприз, і навіть ряд сюрпризів. Так, товариші примудрилися запхати в торт і пилку, з допомогою якої можна розрізати метал, і мобільний телефон, і бур, а ще – гранатомет з телепортером. Напевно всі ці гаджети відіграють далеко не останню роль у сьогоднішньому втечу.

    Так що починай розробляти план прямо зараз. Подумай гарненько, як ти можеш використовувати всі ці предмети на благо для себе. Але пам'ятай, що тільки правильне застосування цих елементів подарує тобі квиток на свободу. Гра дуже цікава тим, що тут надається на вибір декілька різних кінцівок. Так, в залежності від того, як ти поступиш, буде розвиватися сюжетна лінія. Не виключено, що замість свободи ти отримаєш повторне ув'язнення. Щоб цього не трапилося, як кажуть, треба сім разів відміряти і один раз відрізати. У тебе немає права на помилку. Вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам