Гра Стикмен: Місія Алмаз

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Місія Алмаз

    Опис Гри:

    Гра Стикмен Крадіжка Алмазу розповість тобі історію про те, як наш герой по імені Генрі переживав далеко не найкращі часи. Бувають такі періоди в житті віртуальних героїв, що і у них немає грошей. Тому Генрі особливо ні на що не розраховував, провівши вільний час біля телевізора.

    Але тут по новинах розповіли, що в головному музеї міста поміщений великий алмаз блакитного кольору. Чому б не скористатися цією можливістю і не спробувати вкрасти дорогоцінний камінь? Гра розроблена в стилі пограбування, що ідеально підійде для геймерів, які воліють фільми в такому ж жанрі. Адже сьогодні є можливість не тільки спостерігати, але й брати в цьому захоплюючому процесі безпосередню участь.

    Отже, Генрі опинився біля музею, тобто він все-таки зважився на такий небезпечний крок. Але цього дуже мало, адже ще потрібно подумати, як потрапити всередину. Благо, наш герой подумав про це заздалегідь, і прихопив з собою деякі інструменти. За допомогою одних предметів він може піднятися на дах будівлі, а з допомогою інших – проломити стіну. Очевидно, що перший варіант більше підходить для цієї місії. Але що вибереш ти?

    найцікавіше, що сюжетна лінія у гри непередбачувана. Це означає, що сюжет буде розвиватися в тому ключі, який ти поставиш. Тобто в залежності від того, який вибір ти зробиш і як поступиш, буде відбуватися розв'язка гейми. У будь-якому випадку, з першого разу тобі навряд чи вдасться досягти мети. Тому краще буде, якщо ти відразу ж налаштувати себе на ряд поразок. Але після декількох спроб удача обов'язково посміхнеться тобі, і ти вкрадеш алмаз, залишаючись при цьому непоміченим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам