Рольова Гра: Грабіжник Діамантів

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Грабіжник Діамантів

    Опис Гри:

    чи ти Любиш фільми про пограбування? Якщо ти фанат цього жанру, тобі неодмінно сподобається гра Heist, тому що тут твоїм завдання є вкрасти найбільший у світі діамант. Зрозуміло, що дорогоцінний камінь не буде лежати, чекаючи, поки його хтось забере. Діамант знаходиться за сімома замками, дуже потужна система охорони й інші нюанси, які не дозволяють грабіжникам забрати камінчик.

    Але ж ти навіть дуже досвідчений грабіжник. Зрозуміло, тобі буде складно здійснити план, проте спробувати варто, тим більше що сьогодні удача повинна неодмінно бути на твоєму боці. У тебе є цілий арсенал відмичок та інших штучок, з допомогою яких ти зазвичай здійснюєш зломи. Сьогодні прийшов час зробити найбільше пограбування в твоєму житті.

    чи ти Готовий до пригод? Гра тобі дуже сподобається. Тут доведеться багато думати, придумувати різні хитрощі, щоб досягти бажаного. Спробуй по-новому використовувати той або інший інструмент для злому, щоб зрештою дійти до мети. Але будь обережним – дуже небажано торкнутися сигналізацію, тим самим викликавши підкріплення. Бережи себе, і в тебе обов'язково все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам