Гра Втеча Грабіжника Боба 2

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча Грабіжника Боба 2

    Опис Гри:

    Боб – грабіжник хоч куди, не тільки спритний, але й досить зухвалий. Між тим, це не заважає йому бути досить виваженим та обережним. Сьогодні Боб поклав око на один середніх розмірів містечко, в якому, як йому люб'язно підказали газети, водяться великі гроші.

    Отже, Боб вибирає собі першу мета, вирішивши почати, зрозуміло, з невеликого, але заможного особняка. Перенесися разом з грабіжником Бобом в чужий будинок і, не забуваючи про обережність, прогуляйся по коридорах. Радимо заглядати в кожен ящик, тумбу і навіть холодильник, цілком ймовірно, господарі сховали там пару десятків баксів. Проте кінцевою метою Боба стане, звичайно ж, великий куш, а саме сейф у кабінеті господаря.

    Але перш ніж дістатися до нього, йому доведеться пройти по коридорах особняка, які, до речі, досить непогано захищені: тут і камери спостереження, і гратчасті стіни, і лазерні клітини. Щоб обійти їх, уважно дотримуйся інструкцій гри. В деяких випадках доведеться ховати героя в тіні, в інших – обрізати кабелі сигналізації, будуть моменти, коли доведеться застосувати грубу силу, використовуючи металевий брухт. Знаходьте залишені спільниками Боба записки, щоб вдало обійти перешкоди.

    По завершенні місії, ви зможете вибрати наступний об'єкт для пограбування з ще більш вдосконаленою системою охорони.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам