Гра Втеча Грабіжника Боба

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча Грабіжника Боба

    Опис Гри:

    Грабіжник Боб вже став великою знаменитістю у світі інших законослухняних громадян, і, здається, має всі шанси стати знаменитим серед гравців онлайн-ігри. Якщо тобі подобаються іграшки з цікавими сюжетними лініями, забавним персонажами, одночасно перестрілками і головоломками, тоді гра Грабіжник Боб як раз для себе.

    Перед тим як вийти на справу наш харизматичний герой ретельно вивчає об'єкт, який планує пограбувати. Найчастіше він починає серію злочинів з пограбування якогось непримітного будинку або установи, поступово добираючись до більш солідних будівель, наприклад, що ретельно охороняється, музеям, банкам або казино.

    Ось і сьогодні він вирішив почати свій злочинний марафон з набігу на невелику ферму. Здавалося б, що цінного можна взяти у фермера? Але насправді працівники сільського господарства досить заможні люди. І потім, подорож по фермі допоможе Бобу, який вже давно не виходив на справу, повернути колишню форму, пригадати давно забуті навички.

    У грі грабіжник Боб тобі доведеться допомагати головному героєві зламувати замки, обходити камери, перерізати дроти і боротися з роботами-охоронцями. Випробувати свої злодійські навички можна на кількох рівнях, побувавши в будинках з охороною різного ступеня.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам