Гра Втеча: Втекти на Волю

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча: Втекти на Волю

    Опис Гри:

    Гра Втекти на волю розповість про ув'язненого в'язниці, який відчайдушно хоче опинитися на волі, і заради цього готовий застосувати всі свої навички та вміння, щоб організувати грамотний і зі всіх сторін продуманий втечу.

    Виявляється, тюремна система безпеки має дуже багато вад, і будь інтелектуально розвиненого укладеним не складе праці, використовуючи підручні предмети, обійти її.

    Так і наш герой, одного разу озирнувшись по сторонах, вигадав досить оригінальний план втечі. Допоможи йому з розумом використовувати предмети, що знаходяться в його розпорядженні. Так, з допомогою ложки і ниток від матраца можна легко спорудити ласо і відключити важіль, контролюючий решітку. А, домовившись з ув'язненими про обмін, можна роздобути вельми корисні предмети, які дозволять легко розправитися з охоронцем.

    Тобі випаде можливість здійснити втечу через вентиляційну шахту, але, постарайся не заплутатися в хитросплетіннях її коридорів.

    Сподіваємося, тобі вдасться надати найефективнішу допомогу персонажу, і він вибереться з в'язниці швидко і безперешкодно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам