Гра Бійки: Продам Кунг-Фу

    Ігри » Ігри на двох бійки від Мульт сімейки » Гра Бійки: Продам Кунг-Фу
    Оцінка: 228 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Гра Кролики Кунг-Фу прикольна і не зовсім звичайна. А вся справа в тому, що всі вже давно звикли, що саме панди займаються такою справою, аж ніяк не кролики. Але прийшла пора ламати стереотипи, так що озброюйся всім, що є під рукою, і вирушай у цю захоплюючу подорож. І не варто думати, що раз вже мова йде про кроликів, значить, бій буде дитячим. Все не так – тут тебе чекає справжня бійня, зі всіма правилами, спецефектами і крутейшей графікою.

    Отже, один кролик приїхав в місто «Н». І що він тут побачив? А рівним рахунком нічого, тому що всі жителі кудись поділися, ніби місцевість повністю вимерла – складається саме таке враження. І тут різко стало зрозуміло, у чому справа. Трохи часу провівши в місті, кролик помітив, що його вулицями розгулюють бандити, які нападають на мирних жителів, захоплюють їх у полон і навіть уявити важко, які жахи з населенням далі відбуваються. Ось, власне, бо всі люди і поховалися хто куди.

    Кролик повинен відновити справедливість, тому що крім нього більше нема кому цим зайнятися. Для цього спочатку варто звернути увагу на екіпіровку – все має бути на вищому рівні. Бей, що є сечі. Але при цьому не забувай, що ще треба збирати золоті монети і корисні зілля. Зібрані гроші ти завжди зможеш витратити на поліпшення амуніції і власних здібностей, а зілля додасть ще більше сил для знищення ворогів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам