Гра Кіт Том проти Бена

    Оцінка: 223 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Кіт Том і пес Бен хоч і не є великими друзями, але аж ніяк не проти разом побешкетувати. Обидва цих героя знайомі дітям різного віку, як головні персонажі іграшок для планшетів і телефонів, ті самі, які зовсім не проти поговорити зі своїм господарем і передражнити його своїм забавним голосом.

    Але в грі Кіт Том проти Бена тобі не доведеться розмовляти з псом і котиком. Мета гри організувати змагання між двома персонажами. Гра можлива як для одного, так і для двох персонажів. Метою забави є пряме попадання в супротивника одним з предметів із арсеналу: планшетом, какашкой або кактусом. Том і Бен по черзі роблять кидки, регульовані гравцем. Гравець може вибрати той предмет, який полетить до супротивника. У кожного гравця є три спроби, відповідно – рахунок йде тільки до трьох очок.

    Гра дуже весела і кумедна, але в ній є один хитрий нюанс. При кидку обов'язково потрібно врахувати напрям вітру і відповідно до цього регулювати силу кидка. Наприклад, якщо вітер дме у бік супротивника, то й сил потрібно вкладати менше. Тому спостерігай за шевелениями дерев, щоб кидок був максимально точним.

    Гра сподобається любителям Тома і його друзів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам