Гра дістань таблетку будь-якою ціною

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра дістань таблетку будь-якою ціною
    Оцінка: 241 очок, Голосів: 62

    Опис Гри:

    Онлайн гра Таблетка будь-якою ціною розповість тобі історію зеленого і рожевого Слимаків. На перший погляд такі герої можуть здатися тобі не дуже привабливими і чарівними, але, запевняємо – вони надзвичайно милі та усміхнені, а ще разом з ними ти не засумуєш.

    Слизнякам конче необхідно дістати пігулку, при чому пігулка, необхідна зеленому слизняку, знаходиться у рожевого і навпаки. А це означає, що їм необхідно зустрітися будь-якою ціною, щоб обмінятися безцінними таблетками, які миттєво поправлять їх кволе здоров'я.

    Гра призначена для двох гравців, покликання яких – керувати слимаками так, щоб як можна швидше виявити пігулки і перейти на наступний рівень. До речі, рівнів всього шістнадцять, а значить – гра буде довгою і безперечно захоплюючою.

    Відмітною особливістю головних персонажів є ще й те, що вони можуть відкидати свої кінцівки, що напевно допоможе їм у досягненні мети – видобутку заповітної пігулки. Отже, озброїтеся клавіатурою і разом з другом допоможіть слизнякам одужати. Ідіть назустріч один одному, щоб пігулка як можна швидше потрапила в слизькі рученята головних героїв.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам