Гра спорт мобів

    Оцінка: 220 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Гра Спорт Мобів – це аналог стародавнього волейболу. В селі вікінгів розважитися можна різними способами: біг, жінки, вино, бійки і...звичайно ж найбезпечніший волейбол мобами. Моби – це милі чорні істоти з очима і вушками, які майже не відчувають болю. Саме ними і вирішили пограти два сміливих вікінга під пильним поглядом старійшини.

    У звичайному волейболі м'яч відбивають руками або головою, але в цій грі спеціальні бойові сокири стануть знаряддям для перекидання м'яча з однієї половини поля на іншу.

    Спочатку ти можеш вирішити, що перед тобою гра-бійка, але насправді в даній іграшці все досить невинно і єдиний, хто може постраждати – це моб, маленький, гарненький і володіє досить міцною шкірою, завдяки чому майже не відчуває болю.

    Отже – яка твоя задача? Потрібно пересуватися по полю в різні сторони і ловити мобу. Як тільки він буде в максимальній близькості до тебе, натисніть на пробіл, піднімай сокиру і відправляй його на полі противника. Коли моб прилітає до тебе, не дай йому впасти, інакше твоєму суперникові зарахується одне додаткове очко.

    до Речі, щоб було веселіше, можна привести в гру одного. Режим Спорту з мобами розрахований на двох чоловік. Так що дерзайте і розважайтеся від душі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам