Гра Бійки: Реслінг на двох

    Ігри » Ігри на двох бійки від Мульт сімейки » Гра Бійки: Реслінг на двох
    Оцінка: 237 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Це – неймовірна крута гра, і вона зараз знаходиться перед тобою. Всього натискання однієї клавіші відділяє тебе від участі в неймовірно захоплюючому процесі. Якщо ти любиш гри про реслінгу, значить, ти щасливчик, тому що ця гра присвячена цілком і повністю саме цьому мистецтву.

    Для початку визначся з режимом, так як їх у грі є всього два. Можна грати поодинці, а можна вибрати режим на двох. Також ти можеш обрати героя, і елементи, які стануть у нагоді під час бою. До речі, не можна не згадати про різноманітність персонажів. Ти можеш вибрати хлопчика, дівчинку або навіть корову, а ще є банан – як твоя фантазія тобі підказує, так і дій. Повір, ти не пошкодуєш. Голова, руки, тулуб, ноги – всі ці частини тіла можуть бути від різних героїв. Істота з головою банана, руками дівчинки і ногами корови – вражає? У тебе маса варіантів, які можна втілити в життя за лічені хвилини. Другий герой вибирається таким же методом.

    Потім починається бій. Але для початку вивчи принципи управління. Один персонаж управляється за рахунок кнопочок з стрілках, в той час як другого підвладні клавіші А, С, Д, англійською.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам