Гра Том і Джеррі: сендвіч з сюрпризом

    Ігри » Ігри Том і Джеррі на двох від Мульт сімейки » Гра Том і Джеррі: сендвіч з сюрпризом
    Оцінка: 280 очок, Голосів: 77

    Опис Гри:

    Гра Том і Джеррі: сендвіч з сюрпризом досить нова, щоб звернути на себе увагу. І якщо ти це зробиш, то не побажаєш ні секунди, повір. Але перед тим як запускати гру, радимо розібратися з управлінням. Хоч воно і просто, проте все одно зробити це потрібно. Але про це пізніше.

    Для початку вибери режим. Як і водиться в більшості випадків, режимів тут всього два. Перший пропонує пройти всі випробування в поодинці, а другий дозволяє запросити друга, щоб ви разом вирушили на пошуки пригод. Далі визначся з часовим проміжком, доступним для рівня – ти повинен самостійно виставити хвилини, за які, як ти вважаєш, ти пройдеш левел. Врахуй, що всього можна вибрати від п'яти хвилин і, в принципі, до нескінченності. У грі є три етапи. Кожен рівень по-своєму цікавий, але всі вони досить непередбачувані. Як і належить, перший левел дуже легкий, впевнені, що ти з ним покончишь без проблем. Суть гри полягає в тому, що персонажі знаходяться в кухні, прийшли вони сюди з метою пошуку складових бутерброда. Потрібно складати сендвіч, причому робити ви це будете одночасно, і хто швидше впоратися, той і переміг. Але і це ще не все. Після бутера вирушай до коханої, тут також дуже важливо, хто зробить це першим. Це потрібно для закріплення перемоги, так сказати.

    Тепер ми підійшли до управління. Отже, для того щоб контролювати рухи Тома, необхідно натискати кнопки з англійськими літерами ВДСА. Відкривати атаку потрібно з допомогою англійської літери Ф, а щоб змінити предмети потрібно використовувати Г – також англійську. Джеррі управляється зовсім іншими кнопками. Ходить він завдяки стрілках, атакує таким знаком - ?, а справляється з предметами за рахунок точки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам