Гра Бійки: Боксерський спаринг

    Ігри » Ігри на двох бійки від Мульт сімейки » Гра Бійки: Боксерський спаринг
    Оцінка: 249 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Гра Боксерський спаринг призначена не для слабаків. І якщо у тебе нерви пустувати, радимо також не приступати до гри. Тут повинні бути виключно сильні і сміливі гравці, тому що бій буде розгортатися наче справжній.

    Почни з вибору режиму – ти можеш грати поодинці, а можеш удвох з другом. Якщо є з ким розділити гру, ми радимо вчинити саме таким чином. Повір, ти про це не пошкодуєш. Гра досить динамічна і непередбачувана, так що реальний напарник тільки поліпшить твій настрій.

    Отже, далі по грі. Ти також можеш вибрати кар'єру. Наприклад, у тебе є можливість перемогти всіх суперників і залишитися єдиним і неповторним чемпіоном боксу. Як тобі така перспектива? Але для початку вивчи інші режими, і тільки після цього вибери такий, який найбільше до душі. Ще ти можеш вибрати режими складності – від самого легкого до складного. Тут також вибір лягає повністю на твої плечі. Управління грою досить просте, щоб у ньому міг розібратися навіть новачок. Діючи всього чотирма кнопок, ти побачиш, на що здатні герої.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам