Гра падіння вниз

    Оцінка: 234 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Гра Падіння вниз оповідає про двох блакитних квадратах – добрих друзів, які завжди люблять перебувати разом і разом потрапили в дуже неприємну халепу. Злі сили загнали їх вгору, в небо і змусили подорожувати рухається вгору платформ. Якщо стоїть на платформі квадрат буде бездіяльним, платформа підносить його вгору до жахливого убивчою колючему механізму. Падати вниз також не рекомендується, так як висота настільки велика, що можна розбитися на друзки. Вихід тільки один – стрибати по платформах весь час вниз і сподіватися на те, що коли-небудь вони закінчаться.

    Отже, керуй грою, використовуючи пробіл для прискорення, а також клавіші-стрілки. Як тільки під тобою з'явиться чергова платформа, відкинувши страх, стрибай на неї. Але намагайся робити прицільні стрибки, щоб уникнути падіння.

    Якщо одна з платформ підніме тебе вгору – гра закінчиться. Те ж саме станеться, якщо твій квадратик ненароком впаде на землю. Ось така захоплююча іграшка на одного або двох представлена твоєму увазі дорогоцінному. Бажаємо найприємнішого подорожі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам