Гра пригода спритних злодіїв

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра пригода спритних злодіїв
    Оцінка: 245 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Гра Спритні злодії розповість історію двох хороших друзів-баскетболістів, які заробляли собі на життя банківськими грабежами. Не дивно, що після чергової афери, вони потрапили в тюрму. Але ці спритні хлопці не з боязкого десятка і зовсім не бажають животіти в тюремних камерах. Тому рішення зробити втечу з в'язниці зародилося у них дуже швидко.

    Сильний Боб десь роздобув лом і розсунув тюремні грати, скориставшись відсутністю охоронника, і тим самим звільнив шлях собі і товаришу на волю.

    В гру Спритні злодії необхідно грати удвох, але в перших рівнях цілком можна впоратися і одному, керуючи відразу двома персонажами. Така тактика необхідно для того, щоб допомагати один одному долати перешкоди і вибиратися з колотнеч.

    Товариші по в'язниці і загальним хобі дуже різні. Як ми вже говорили, Боб – сильний, але неповороткий, він погано проходить перепони, де потрібно стрибати або пригинатися, але зате відмінно справляється в ті моменти, коли потрібно застосовувати грубу фізичну силу.

    В той же час Сем дуже спритний, верткий і кмітливий. Для нього не складає праці підстрибнути або підтягтися, тому він легко підіймається на стіни будь-якої висоти і пролазить в ущелини. У цій грі Сем повинен допомогти Бобу натисканням, наприклад, якийсь таємницею кнопки, щоб Боб вийшов з пастки.

    Коли обидва героя доберуться до виходу, гра перенесе їх на новий ускладнений рівень. Всього на шляху до свободи персонажам доведеться подолати цілих двадцять рівнів різної складності. Якщо пройти перші два випробування навряд чи буде складно, то, починаючи з третього героїв будуть чекати лазерні промені і навіть озброєна охорона.

    Бажаємо удачі в цьому захоплюючому пригодницькому квесті.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам