Гра бродилка: Діно в Льодовиковому періоді

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Діно в Льодовиковому періоді
    Оцінка: 238 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Перед тобою Гра на двох, яка переносить тебе у епоху льодовикового періоду. Головними персонажами є двоє милих персонажів – маленький травоїдний персонаж Діно і його хижий друг Раптор. Обставини склалися так, що тепер ці двоє перебувають у міцну дружбу і допомагають один одному. У період Льодовикового періоду знайти їжу не так легко, саме тому і утворився цей тандем з двох абсолютно різних динозаврів. Вся суть в тому, що тільки разом вони здатні подолати всі перешкоди і знайти їжу.

    Краще всього грати в іграшку удвох, так як поодинці ти навряд чи зможеш врахувати всі нюанси. Наприклад, великий і трохи неповороткий Раптор зовсім не дружить з водою, а ось Діно володіє здатністю робити з води лід, таким чином, створюючи для Раптора місток.

    А ось Раптор у свою чергу здатний руйнувати крижані брили, що дає Діно можливість просуватися далі. Наш Діно більш спритний, і цілком може високо стрибати і дертися на верхівки льодовиків, прочищая шлях Раптому. Ваша з одним завдання вжити всіх заходів, щоб динозаври рухалися в синхронному темпі і найголовніше – не залишилися голодними. Спостерігайте за нижніми шкалами, які сигналізують про рівень голоду наших героїв. Намагайтеся виручати один одного і тоді всі 20 рівнів захоплюючої дитячої гри ви пройдете швидко і отримаєте від розваги велике задоволення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам