Гра переполох на фермі

    Оцінка: 229 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Джон і Алабаман – двоє фермерів, які раніше водили міцну дружбу. Але склалося так, що двоє приятелів не поділили земельні ділянки, та з кращих друзів перетворилися у відчайдушних ворогів. Війна оголошена. Бій починається. І в цій боротьбі переможе тільки один. У господарських приміщеннях у обох фермерів водиться пристойний запас бочок з порохом, саме з їх допомогою вони почнуть знищувати власність один одного. Під роздачу потраплять продовольчі запаси, пеньки, корови і снопи сіна. Все що вимагає тобі – керувати одним з фермерів, закладати вибухівку і тікати на безпечну відстань, щоб вибухова хвиля не торкнулася твого персонажа. Пам'ятай також, щоб є ймовірність потрапити під вибух, закладений противником. Іноді, щоб зруйнувати перешкоду, потрібно закласти не одну, а дві-три бочки з порохом. Найголовніше в грі Переполох на фермі – вчасно втекти.

    Отже, не шкодуй нікого і починай гру. Не забувай також збирати трофеї, які можуть опинитися на місці вибуху. Дій швидко та згідно з логікою.

    до Речі, якщо тобі не дуже цікаво грати з комп'ютером, ти можеш покликати одного, таким чином гра може перетворитися на захоплююче змагання для двох.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам