Гра Бомбардувальник

    Оцінка: 223 очок, Голосів: 60

    Опис Гри:

    В цій мега цікавій грі головними героями виступають дуже милі різнокольорові роботи. Вони довгий час жили на склад і сьогодні, здається, вирішили підняти бунт. У кожного з роботів є вибухівка і тепер вони одержимі ідеєю підірвати все, що бачать, в основному під роздачу потрапляють скриньки, в яких зберігаються різні, настільки необхідні нашим численним роботам трофеї. Ти будеш грати за одного з цих роботів, якого саме – можеш вибрати початку гри. Просто перейди за допомогою стрілочки вправо або вліво на того робота, колір якого тобі найбільше імпонує, а потім починай, немов оголошений бігати по складу і закладати вибухівку. Не забувай при цьому ховатися, щоб вибух не торкнувся твого героя.

    Ну і пам'ятай, зрозуміло, про бонуси. Чим більше різноманітних трофеїв ти збереш – тим краще для тебе. Будь пильним і обережним.

    Бомбардувальник Гра являє собою класичну іграшку про бомберах, але тільки на цей раз підривати і трощити будуть залізні, але дуже милі роботи. До речі, в гру можна грати і удвох. Впевнені, що з одним подорожувати по складу тобі буде набагато цікавіше. Але пам'ятай про бігових доріжках, якщо помістиш на них персонажа, його рух сповільнений.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам