Гра змагання динозаврів

    Оцінка: 229 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    У світі динозаврів, як і у людей, присутні різні спортивні ігри. Уяви, що між динозаврами зараз проходить олімпіада. Двоє динозаврів одного виду, але з різних зграй можуть випробувати себе в декількох найбільш популярних серед людей видів спорту. У якому саме виді спорту змагатися, має вирішувати тільки вам – тобі і твоєму другові. Можна, звичайно, випробувати і одиночну гру. У такому разі твоїм опонентом виступить динозавр, керований комп'ютером.

    Які ж види спорту доступні? Перше, ніж ти можеш спробувати свої сили – стане біг з перешкодами. Тут дуже важливо не тільки тримати швидкість, але і вчасно застосовувати силу і спритність. Наприклад, якщо перед тобою лежать кам'яні брили, їх необхідно розбити рогами, а ось що стирчать із землі, скелі, потрібно перестрибувати. Якщо натрапиш на перешкоду, то твоя швидкість сильно знизиться, і шанс прийти до фінішу першим сильно зменшиться.

    Також гра пропонує вступити в змагання з метання ядра. У цьому випадку важливо чітко розрахувати силу і висоту польоту, натискаючи на відповідні стрілочки мишею. Чиє ядро долетить далі – той і переможець.

    Сподіваємося, тобі і твоїм друзям доведеться за смаком онлайн гра змагання динозаврів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам