Гра супер стрибуни Ф

    Оцінка: 233 очок, Голосів: 61

    Опис Гри:

    Рух – це життя, і саме біг вважається дуже корисним для здоров'я, оскільки в його процесі зміцнюються практично всі м'язи тіла. Двоє хлопців з гри Стрибуни супер Еф прекрасно про це знають, в них також присутній дух змагання і стимул до перемоги. Тому вони вирішили посперечатися на шоколадки і цукерки на предмет того, хто краще і швидше впорається з бігом з перешкодами.

    У гру можна грати як в поодинці, так і удвох. Все залежить від того, який тип змагання ти вибереш. Щоб битися з одним було простіше, рекомендуємо спершу випробувати тренувальну одиночну гру.

    Тобі належить бігти по великому місту, повного небезпек: тут і падаючі з неба кам'яні брили, і раптово виростають із землі стіни, і прірви. Через всі перепони потрібно перестрибувати або обходити їх будь-яким іншим способом. Гра закінчиться, якщо один з гравців впаде. Таким чином перемога автоматично зараховують того, хто був більш обережним і встояв на ногах. Якщо ж біг обійшовся без падінь, то переможцем стане той, хто перший прибіжить до фінішу. Так що, обережність обережністю, але про швидкості теж не потрібно забувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам