Гра стрілялка: Страус і жуйка

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Страус і жуйка
    Оцінка: 231 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Можливо уявити дружбу чарівного страуса і не менш смішний і забавною жуйки? В світі інтернет ігор можливо все. Так що готуйся познайомитися з хорошими друзями – жуйкою і страусом, початківців свою захоплюючу, веселу і в той же час небезпечну подорож, яке не обійдеться без тебе і твого приятеля. Так-так, головна перевага гри полягає в тому, що вона розрахована на двох гравців, так що сміливо звертайся в гості людину, якій довіряєш і з яким хочеш пізнати всі принади гри Страус і жуйка.

    Що ж потрібно робити? Все просто. У цій грі вам належить позмагатися в бігу. Двоє приятелів ніяк не можуть вирішити, хто ж з них крутіший, тому і вирішили влаштувати захоплююче змагання. Вони будуть бігти по асфальтованій дорозі, повної перешкод наввипередки. Гра розрахована тільки на уважних гравців, здатних вчасно помічати різноманітні перешкоди, такі як кам'яні брили або ями. Проходячи через них слід не забувати про те, щоб вчасно пригнутися, підстрибнути або навіть майже злетіти. Нашим героям всі ці дії під силу, а далі все вже залежить від вправності гравців.

    Гра зручна для двох тим, що екран розділений на дві частини. При управлінні використовуються клавіші на протилежних частинах клавіатури. Примітно, що гра час від часу дає підказки, щоб забіг не закінчився передчасно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам