Гра бродилка: Лицарі в пошуках скарбів

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Лицарі в пошуках скарбів
    Оцінка: 235 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Перед тобою гра про двох лицарів, і називається вона – в Пошуках скарбів. Двоє доблесних служителів Короля за велінням свого владики вирушили в підземелля, де живе Дракон, щоб відшукати стародавні скарби. Хлопці дуже дружні між собою і намагаються завжди у всьому допомагати один одному. До речі, в цій грі це їх завзяття абсолютно безцінне. Ти відразу помітиш, що кожен лицар має свій колір: жовтий та рожевий. В локаціях, в яких вони опиняться також переважають жовті і рожеві квадрати. З цих квадратів вибудовуються перешкоди і мости. Заковика полягає в тому, що, приміром, жовтий лицар може пройти через рожеві квадрати, а рожевий – через жовті. Так, наприклад рожева перегородка може стати для рожевого лицаря непосильною перешкода, а ось жовтого лицареві не представляється можливим перебратися через рожевий міст. Щоб уникнути цього, потрібно налагодити злагоджену роботу між персонажами. Наприклад, герої можуть встрибувати один одному на плечі і таким чином долати перешкоди і мости.

    Управління героями відбувається або за допомогою стрілок, або за допомогою WSAD. Ходити лицарями можна тільки по черзі, щоб переключитися з одного героя на другого, слід натиснути пробіл.

    В цю гру, якщо вистачить терпіння, можна грати і удвох. Але і одному гравцю при проходженні іграшці не повинно бути нудно, так як вона відмінно розвиває логіку та уяву.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам