Гра бродилка пошук будинку і батьків

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка пошук будинку і батьків
    Оцінка: 221 очок, Голосів: 60

    Опис Гри:

    Дітки шукають будинок – іграшка під такою сентиментальною назвою перенесе тебе на простори казкової галявини, повної цукерок і феєрверків. Однак такий святкової і безтурботним вона здається тільки на перший погляд. Так сталося, що на цій самій галявині, одержимі бажанням роздобути якомога більше солодощів, загубилися двоє діточок – брат і сестра. І тепер вони відчайдушно шукають дорогу додому, щоб нарешті обійняти своїх батьків. Хочеш допомогти їм у цій нелегкій справі? Тоді жми кнопочку і запускай іграшку Дітки шукають будинок.

    Перед тобою, хлопчик і дівчинка, які просто обожнюють різні мандри. Все просто, керуй ними, збирай бонуси і намагайся якомога швидше доставити їх додому. Не забувай про взаємовиручку і йди підказок, які дає гра. Пам'ятай, що дівчинка трохи слабкіше брата, а значить, йому у всьому доведеться їй допомагати, наприклад, підсаджувати або давати можливість підстрибнути як можна вище.

    Цікаво, але, наприклад, на другому рівні, щоб діти змогли дістатися до будинку, хлопчику доведеться пописати на маленький кущик, з якого пізніше виросте дерево, по якому хлопці зможуть піднятися на верхівку пагорба. А дівчинці – кинути цукерку собаці, щоб вона не покусала діточок і впустила їх додому.

    Будьте пильні і допомагайте один одному. Сподіваємося, гра подарує вам з приятелем відмінний настрій і задоволення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам