Гра бродилка пригода про двох астронавтів

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка пригода про двох астронавтів
    Оцінка: 237 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Два астонавта 3 – це пригоди двох героїв в скафандрах, які відвідали одну із самих холодних планет у Всесвіті. Їх завдання дослідити планету, зібрати всілякі бонуси і дістатися до свого космічного корабля, щоб пізніше полетіти додому, на Землю.

    Перший астронавт вельми огрядний, він погано стрибає, але володіє здатністю гасити вогонь, осередки якого час від часу будуть зустрічатися на шляху наших героїв. Другий астронавт – той ще скакун, а ще умілець створювати мости, перетинають озера з гарячою лавою. З цього випливає, що подорож двох друзів без взаємовиручки просто неможливо. Таким чином, робимо висновок, що куди простіше грати в гру удвох, використовуючи різні частини клавіатури для управління. Можна спробувати пограти і поодинці, але в даному випадку потрібно мати вправність і вміння думати наперед. Гра зберігає в собі безліч комбінацій, які потрібно розгадати, в іншому випадку є ризик зайти в глухий кут. Але і це не біда, адже гра дозволяє завжди розпочато заново, для цього потрібно лише натиснути кругову стрілку в правому нижньому кутку.

    Про що ще можна забувати? Скафандри наших героїв постійно вимагають поповнення ресурсів. Для цього треба періодично брати сині батареї, які поповнюють запаси кисню. Щоб відстежувати наявність ресурсів у наших героїв, слід періодично поглядати на синю шкалу. Якщо її позначка впаде до нуля, гра закінчиться.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам