Гра бродилка з котами: Нічна прогулянка по вулицях

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка з котами: Нічна прогулянка по вулицях
    Оцінка: 254 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Настала ніч, глибока і темна. А нашим героям-кошенятам більше нічого і не треба, тому що для них це прекрасний час, щоб як слід розважитися. Отже, гуляючи в темний час доби, малюки заблукали і ненавмисно потрапили в самісіньке пекло.

    Тепер персонажі повинні повернутися додому цілими і неушкодженими. Як це зробити, треба ще добре подумати. У грі є дуже багато левелів, кожен з яких пропонує ряд завдань, впоравшись з якими ти зможеш врятувати котів. Завдяки тому, що іграшці є можливість включення світла, ти не будеш лазити в темряві весь час. А є світло – вже легше, тому що ти зможеш відстежити всі перешкоди і перепони на шляху. Однак поява світла знаменується і появою шипів, на які, ясна річ, не можна натикатися. Світло взагалі відіграє ключову роль, тому що з його допомогою можна навіть стіни рухати.

    Щоб малюки потрапили додому, потрібно відшукати заповітну двері. Але знову ж, зробити це буде зовсім непросто, та й небезпечно. А коли двері буде досягнута, її ще треба відкрити за допомогою розгадування загадок і головоломок. Сподіваємося, ти впораєшся! Тому що іншого виходу ми від тебе навіть не очікуємо. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам