Гра гонки хуліганів

    Оцінка: 240 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    Багато обожнюють ігри, в яких треба гнати із швидкістю світла. Якщо ти ставишся до цієї категорії любителів відмінно провести час онлайн, значить, ти на вірному шляху, тому що дана гра припускає саме гонки на справжніх спортивних автомобілях.

    Пройшовши перший рівень більш-менш успішно, далі ти помітиш, що події будуть розвиватися зі швидкістю світла. Тому що кожен рівень являє собою щось нове, дарують тобі нові емоції та враження. Кажучи іншими словами, кожен наступний левел зовсім не схожий на попередній, так що кожен раз ти будеш отримувати все нові і нові відчуття.

    Після запуску гри ти опинишся на гоночній трасі. Точніше, ти будеш виступати в ролі спостерігача, тому що процес гри ти зможеш споглядати з висоти пташиного польоту. Але ти, звісно, будеш не тільки дивитися на події, але і брати в ньому безпосередню участь. Це і добре, адже ти зможеш аналізувати всю ситуацію від «А» до «Я». Для проїзду по одному етапу тобі доведеться покружляти три кола і пройти три левела. Двері на наступний рівень відкриються тільки після вдалого завершення поточного рівня. Так, тобі треба прийти до фінішу першим, але другим або третім також дозволяється.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам