Гра бродилка: Феус і Мор

    Оцінка: 243 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Гра на двох Феус і Мор є однією з найкращих. Подібне можна сміливо стверджувати за рахунок прекрасною і високоякісної графіки, а також ряді булочок, про які ми розповімо нижче. Сюжет гри також варто величезної уваги, тому що тут все хитромудро і незвично. Все це ти отримаєш, як тільки почнеш ігровий процес, так що починай зараз же, і нехай удача завжди посміхається тобі!

    Історія починається розповіддю про двох друзів, одним з яких є звичайний хлопчик, а другим – його вірний цуцик. Ці двоє є по-справжньому нерозлучними друзями. Але потім сталося щось страшне. Батьки хлопчика захотіли чогось позбутися домашнього улюбленця, що стало причиною неймовірно величезного розлади хлопчика.

    Ти потрапиш у будинку хлопчика, у той час як його друг буде проводити час на вулиці. Хлопцям потрібно возз'єднатися, але цим гра не закінчиться, навпаки – історія тільки починається. Отже, як тільки це станеться, друзі потраплять в незрозумілу ситуацію, з якої їм потрібно вибратися улюбленими шляхами. Шукай ключі, відкривай двері і пам'ятай, що взаємодопомога завжди повинна фігурувати на першому плані.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам