Гра бродилка: подорож Курчати і Качки 2

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: подорож Курчати і Качки 2
    Оцінка: 276 очок, Голосів: 81

    Опис Гри:

    Ця гра розповідає історію пташок, причому досить різних. Один герой – курча, а другий – каченя. Два друга потрапили в цікаве місце, де можна відшукати дуже багато золота. У зв'язку з цим товариші не втрачають ні хвилини.

    Пропонуємо ознайомитися зі здібностями, якими володіють наші персонажі. Качка, на те вона і качка, вміє відмінно плавати. Але в цій грі можливості птиці розширюються, тому варто відзначити, що наш герой також відмінно плаває під водою. Курча, у свою чергу, вміє літати – хоч і небагато, але все ж. Щоб перемогти, потрібно постійно допомагати один одному, інакше про виграш як про таке можна забути раз і назавжди. У процесі гри потрібно збирати бонуси. Щоб ти міг відрізнити їх від інших предметів, скажімо, що в якості бонусів виступають золотисті зірки і коштовності.

    Ні в якому разі не кидай друга у біді, тому що від цього залежить не тільки його життя, а й твоя. Так, в цій грі все дуже взаємопов'язано, у вас навіть життя одні на двох – всього їх три штуки. Управляти персонажами можна за допомогою клавіш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам