Гра бродилка на двох: Равлик і Кенгуру

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка на двох: Равлик і Кенгуру
    Оцінка: 249 очок, Голосів: 64

    Опис Гри:

    У цій грі з'єднаються два абсолютно протилежних створення – ползающее і стрибає. Мова йде про равлика і кенгуру. Вони дуже люблять один одного – в дружньому сенсі цього слова. А тебе запрошують провести з ними час, буде дуже весело.

    Гра дуже проста в управлінні. Так як гра розрахована на двох осіб, знай, що вам з одним слід визначитися, хто яким персонажем буде грати. Після цього слід запам'ятати, що равлик управляється за допомогою клавіш зі стрілками, а кенгуру почне рухатися, коли ти або твій друг задіють кнопки з буквами ВДСА на англійській розкладці. З керуванням все зрозуміло. Далі продовжимо про самої суті гри, ключовим моментом якої є, як ти розумієш, дружба.

    Отже, равлик з кенгуру відправляються на пошуки подорожей. Ясна річ, що один з героїв крім як повзати більше нічого не вміє. Ну, а другий персонаж і сильний, і швидкий, так і стрибати ще непогано вміє. Так ось, тобі слід придумати, як можна задіяти ці вміння, щоб гра вийшла в твою користь. Головне – постійно допомагати один одному. Так як равлик не вміє стрибати взагалі, потрібно постійно їй у цьому сприяти. Ти ж не залишиш друга в біді? То-то ж! Принципи гри – допомога і взаємодопомога. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам