Гра одевалка на Новий Рік

    Оцінка: 245 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Уяви тільки, що скоро Новий рік – у віртуальному світі, так це точно! Брат і сестра мріють піти на виставу, де вони хочуть бути найкрасивішими дітьми. Але красиво одягатися малюки не вміють. Їм потрібна твоя допомога. Все, що потрібно робити, так це одягнути братика з сестричкою належним чином. Так, щоб вони виграли конкурс на звання найкрасивіших дітей.

    Що головне у вбранні? Звичайно ж, дрібниці. Саме вони роблять все справа. Так що старайся, щоб одяг не вийшла наляпистою, щоб дітки були одягнені зі смаком. Для цього є ряд аксесуарів, грамотне застосування яких доповнить образ малюків. Також можна зробити їм гарні зачіски. Про макіяжі тут не йдеться, тому що ми все-таки говоримо про дітей, тим більше що один з них хлопчик.

    У гру можна грати удвох. Буде чудово, якщо ти попросиш свою подругу розділити з тобою ігровий процес. Героїв на всіх вистачить! Тільки не побийтеся, визначаючи, хто кого буде наряджати. Як варіант, спершу ти можеш одягнути дівчинку, а твоя подруга – хлопчика. Потім ви зможете помінятися ролями, і нікому не буде образливо.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам