Гра Одевалка русалочки і її дочки

    Ігри » Ігри на двох для дівчаток від Мульт сімейки » Гра Одевалка русалочки і її дочки
    Оцінка: 234 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Русалочка – це відома героїня мультиків і казок. Ну, хто не знає історію про принцесу, яка жила все життя під водою, а потім закохалася і вийшла на сушу.

    Гра дещо видозмінить твої погляди на цю історію. Тому що гра є цікавим продовженням відомого оповіді. Так, Русалка вже давно не та дівчинка, до якої всі ми так звикли. Принцеса вже давно вийшла заміж і народила прекрасних діток. Далі продовжуємо про донечок.

    Дівчатка підростають і, як справжні діти Русалочки, вони хочуть виглядати чудово скрізь. Коли дівчатка гралися, вони знайшли коробку, повну красивих і модних речей. Тільки от як це все застосувати і створити ефектний образ – ось в чому питання. Добре, що є ти, яка у всьому допоможе і підкаже. Тому що дівчата реально не знають, що з усім цим добром робити.

    Як ти вже зрозуміла, тобі доведеться одягнути дівчаток Русалочки. Але їх мама також хоче виглядати чудово, тому подбайте також і про її зовнішньому вигляді. Пам'ятай, що в тебе є багато часу, тому не відмовляй собі ні в чому. А ще для тебе приємний сюрприз – по завершенню маніпуляцій з одягом ти можеш влаштувати яскраве шоу за участю наших героїнь.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам