Гра солодкий будинок на двох для дівчаток

    Ігри » Ігри на двох для дівчаток від Мульт сімейки » Гра солодкий будинок на двох для дівчаток
    Оцінка: 239 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    Якщо малюки залишаються самі вдома, що з цього трапляється? Правильно – нічого хорошого. Ну або ж навпаки – веселощам немає межі. У цій грі ти зіткнешся якраз з такою ситуацією, коли діти залишилися без нагляду батьків.

    Згідно твою думку, що малюкам робити вдома? Звичайно ж, лазити по всіх куточках квартири та вишукувати всілякі заховані і заборонені речі. Так от, проробляючи цю цікаву процедуру, діти знайшли щось цікаве і вражаюче – дірку в стіні. А з дірки валить сяйво. Дітям стало цікаво, що там відбувається, і вони, недовго думаю, пірнули всі разом в отвір. І що ж відкрилося перед ними – ти не повіриш. Малюки потрапили в казкову країну, битком набитою солодощами. Цілий будинок, побудований з солодощів – вражає? Їх теж вразило, бо діти не знаю, з чого почати.

    Зрозуміло, що все не може бути надто гладко. Вороги присутні навіть тут, у солодкому будинку. Щоб знищити супротивників, уважно досліджуй територію і збери предмети, які допоможуть тобі виступити проти ворогів. Паралельно насолоджуйся вкусняшка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам