Гра веселі білки і Різдво

    Оцінка: 234 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Білки, вони такі білки. Де їх тільки немає – в лісі, в парку, на телебачення та в Інтернеті. Гра Білки і Різдво є тому підтвердженням. Гра дуже цікава, тому й дуже швидко знайшла свою частку фанатів.

    Не залежно від того, як скоро настануть різдвяні свята, ти можеш поринути у зимову атмосферу прямо зараз, не виходячи з дому і навіть не відходячи від улюбленого комп'ютера. Білки тим часом активно готуються до свята, адже він у них настане з дня на день. Білки затарюються горішками, щоб було чим пригостити друзів за різдвяним столом. Біда тільки в тому, що Новий рік вже на носі, а горіхів так мало. Бідолахи переживають, що вони не встигнуть зібрати пристойну кількість урожаю, і їх гості залишаться голодними. В такий-то свято! Ех! Тобі неодмінно треба допомогти!

    Грати неймовірно просто, але в той же час цікаво. Білки трохи різні – одна буде поменше, а друга побільше. Бо ким саме грати, залежить тільки від тебе – сподіваємося, ви з одним як-то поділіться. Дія розгортатиметься в лісі, де є не тільки горіхи, але і різні перешкоди. Пам'ятай про те, що подолати перешкоди можна тільки працюючи разом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам