Гра Наруто: Бомби і ставай магом

    Ігри » Ігри Наруто на двох від Мульт сімейки » Гра Наруто: Бомби і ставай магом
    Оцінка: 247 очок, Голосів: 73

    Опис Гри:

    Бомби Гра дуже популярна. Незважаючи на те, що гра досить «молода», ти не пошкодуєш, що опинишся у віртуальному світі саме тут і зараз. Персонаж, про якого йде мова, родом з Японії, де він користується неймовірною популярністю. Наскільки заслужена його слава, ти можеш переконатися прямо зараз.

    В тому, що гра прикольна, ти можеш навіть ні секунди не сумніватися. У грі тебе чекають безліч бонусів, за рахунок яких ти потім отримаєш неймовірні поліпшення. Потім, тобі доведеться перебувати в постійному русі, ти будеш бігати і високо підстрибувати вгору, і підривати все, що тільки під руку попадеться.

    У грі фігурує Наруто, як ти вже зрозумів. Він займається тим, що ходить-бродить по ігровому полю з метою розміщення бомб тут і там. Начебто нічого складного, чи не так? Однак тобі з допомогою вибухівки потрібно і перешкоди пройти, і ворогів знищити, і бонуси дістати. Останні ти отримаєш тоді, коли потрапиш на ящик, який ти підірвеш, і який ховає в собі бонуси. А в якості бонусів ти отримаєш прискорення руху головного героя, збільшення сили вибуху, збільшення кількості списку бомб. Буде цікаво, так що починай прямо зараз!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам