Гра Обслуговування: Ресторан Панди

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування: Ресторан Панди

    Опис Гри:

    Гра Panda Restaurant призначена спеціально для тих людей, хто любить тварин. Так, таких досить багато, тому даний гейм набув настільки широку популярність в мережі. Тим більше якщо мова йде про панд – це такі милі тварини, що на них просто неможливо дивитися без усмішки. Тобі обов'язково сподобається гра, незважаючи на те, що тут потрібно працювати швидко, старанно, щоб домогтися успіху.

    Суть іграшки полягає в наступному. Одна панда вирішила спробувати свої сили в ресторанному бізнесі. Відкрити заклад вийшло, але що з ним робити далі, ведмідь розуму не може докласти. Тому він запросив тебе на роботу в якості керуючого, щоб ти допоміг налагодити бізнес.

    Твоє завдання – це забезпечити ресторанній справі успіх. Зробити це можна за рахунок смачних страв і адекватних цін. Атмосфера ресторану також справа не останнім. Та ще й персонал – всі твої співробітники повинні бути усміхненим і добрими персонажами. У такому разі від клієнтів не буде відбою, і ти зможеш уславитися л кращим ресторатором у віртуальному світі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам