Гра Обслуговування: Стюардеса Юлія

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування: Стюардеса Юлія

    Опис Гри:

    У гру Стюардеса Юлія ти познайомишся з дівчиною, в честь якої гейм отримав свою назву. Робота стюардеси складна, однак наша головна героїня обожнює цю справу. Так, вона втомлюється, зате бачить весь світ. Можливо, саме це і вплинуло на вибір Юлії. Як би там не було, зараз ти зможеш побувати в ролі стюардеси. Гра ідеально підійде для дівчаток, які мріють про польоти в небі, про таку професію або будь-якої іншої професії, пов'язаної зі сферою обслуговування.

    Тобі потрібно тісно спілкуватися з пасажирами літака. Выявляй побажання людей. Можливо, хтось хоче звичайної води. А хтось вже зголоднів, а тому не проти скуштувати обід. Кому-то необхідно підбадьоритися – для цього треба піднести чашечку кави. Таких побажань буде дуже багато, головне – врахувати всі без винятку побажання.

    Тим більше що це в твоїх інтересах. Тому що за кожен старанно відпрацьований гейм ти будеш отримувати бонуси у вигляді фінансової винагороди. День можна витратити на поліпшення сервісу. Зрештою ти можеш організувати справжній бізнес клас. У тебе з'явиться можливість задовольняти практично всі вимоги клієнтів – у рамках розумного, само собою зрозуміло.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам