Гра Операція на шлунку

    Ігри » Ігри Операція » Гра Операція на шлунку
    Оцінка: 1154 очок, Голосів: 288

    Опис Гри:

    Людські органи періодично відмовляють або починають функціонувати гірше, що позначається на роботі всього організму. Адже все в нашому тілі пов'язано. Якщо неполадки в одній системі, це обов'язково позначиться і на інший. Ось чому звертатися до лікаря в потрібний час просто необхідно. Іноді те, що здається незначним пошкодженням, насправді являє серйозну небезпеку для життя.

    У відділення нашої лікарні потрапив пацієнт з ім'ям Кевін. Він потребує операції на шлунку. Кевін знаходиться, як тобі повідомили в критичному стані. Він проковтнув якийсь предмет, бо тепер мучиться від болю. Але біль - не єдина проблема. Пацієнт може просто померти. Від тебе залежить, чи виживе він. Тобі потрібно зробити рентген, щоб знайти, де ж джерело небезпеки. Далі ти зможеш ліквідувати загрозу з допомогою хірургічних методів.

    Онлайн гра «Operate Now: Stomach Surger», розміщена на нашому сайті, доступна тобі абсолютно безкоштовно. Розкажи про неї друзям в соціальних мережах. Також ти можеш додати сторінку в закладки браузера.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам