Гра Віртуальна хірургія: Зубний протез

    Ігри » Ігри Операція » Гра Віртуальна хірургія: Зубний протез
    Оцінка: 1176 очок, Голосів: 289

    Опис Гри:

    До лікаря люди приходять з різними скаргами, навіть якщо він спеціалізується на якомусь одному органі або на одній системі людського організму. Якщо лікар швидко позбавляє пацієнта від проблеми, той радіє і дякує своєму рятівникові. В цей раз тобі доведеться допомагати людям. Ти опинишся в кабінеті зубного лікаря. Його не дуже люблять дорослі і діти. Але, якщо виникають проблеми з зубами, вибору немає, доводиться долати страх і направлятися в кабінет до людей у білих халатах.

    У грі тобі потрібно буде проводити операцію на зубі. Завдання це непросте, тому знадобиться зосередженість на процесі. Пацієнта звуть Джеймс, у нього стався відкол шматка зуба, бо біль відчувається неймовірний. Вирішено, що необхідно встановити зубний протез, причому, не відкладаючи справу в довгий ящик. Якщо ти будеш точно дотримуватися інструкцій, то операція буде завершена вдало і з потрібним результатом. Джеймс буде радий, що йому не доведеться ще сто разів бігати в кабінет лікаря.

    Гра на нашому сайті є абсолютно безкоштовна. Грай прямо зараз без установки. Щоб знайти її на своєму комп'ютері, додай сторінку в закладки. Також рекомендуємо поділитися грою в соціальних мережах.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам