Гра Папа Луї Готує Млинці

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї Готує Млинці

    Опис Гри:

    У грі Папа Луї Блинная ти познайомишся з цікавими персонажами. Тож знайомся – це Пруденс і Купер. Хлопці повинна навчитися керувати закладом, який виготовляє різні млинці практично з будь-якою начинкою. Господар кафе – Папа Луї – від'їхав ненадовго, доручивши друзям замінити його на пару днів. А ти повинен проконтролювати весь цей процес і, якщо щось піде не так, терміново виправити ситуацію. Не допусти, щоб у відсутність господаря його бізнес пішов на дно! Так що доклади всіх зусиль, на що ти здатний.

    Коло твоїх обов'язків досить широкий. Чи вмієш ти пекти млинці? А красиво загорнути млинець можеш? А що щодо французьких тостів? Про вафлі що можеш сказати? Всі ці питання поставлені тут не просто так, тому що всі перераховані страви тобі доведеться готувати. І чудово, якщо ти знаєш, як це робити. Але якщо навіть і гадки не маєш – не біда, адже в тебе буде час всьому навчитися.

    Привертай увагу нових клієнтів – розширюй бізнес. В той же час не забувай підтримувати хороші відносини з вже існуючими покупцями. Головне, зберегти гідний імідж в очах покупців – в такому разі ти можеш сміливо сподіватися на успіх, адже ти цього вартий як ніхто інший! Так що запасайся терпінням і вперед – підкорювати ресторанний бізнес! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам