Гра Папа Луї: Приготування Пасти, Спагеті

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї: Приготування Пасти, Спагеті

    Опис Гри:

    Гра Папа Луї Готуємо Пасту навчить тебе готувати найкращу в світі вермішель, яку італійці називають пастою. І правда, можливо, є деякі секрети, завдяки яким вермішель стає пастою? Якщо і є таємниці, то сьогодні у тебе є можливість дізнатися їх.

    Ресторан Папи Луї славиться тим, що готує пасту на всі смаки. Заклад відвідують не тільки місцеві жителі, але і приїжджають в місто італійці, щоб пообідати як вдома. Тобі потрібно приймати замовлення, готувати їжу і виносити страви клієнтам. Щоб не загубитися в численних побажаннях клієнта, перед твоїми очима завжди буде перелік замовлень. Пріоритет треба віддавати верхнім замовленнями і, рухаючись до нижніх позиціях, обслужити всіх відвідувачів.

    Врахуй, що кожен новий день принесе тобі все більше і більше відвідувачів. Впораєшся ти? В принципі, у тебе немає вибору, тому що якщо ти взявся за справу, то повинен довести його до кінця чого ти тобі це не стояло. Готує піцу, не забувай враховувати побажання покупців, додаючи в рецепт ті чи інші приправи, соуси і спеції.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам